Projekt Veřejná správa online
Veřejná správa online
Příloha časopisu
Časopis Obec a finance
Nové informační technologie
ve veřejné správě
Veřejná správa online

Soutěž JuniorErb pro mladé lidi do 18 let

Ročník: 2010, Číslo: 1, Rubrika: Z domova

I na počátku letošního roku se mohli mladí lidé do 18 let hlásit se svými webovými stránkami nebo internetovými projekty pro města, obce, regiony, turistická místa či veřejnou správu do soutěže JuniorErb. Soutěž letos probíhá již podruhé v rámci projektu pod názvem Junior Internet, určenému pro kreativní mladé lidi, kteří se zajímají o internet.

Výsledky budou vyhlášeny v sobotu 20. března v Praze a tradičně na konferenci ISSS 2010 v Hradci Králové, kde účastníci převezmou ocenění z rukou předsedy Senátu Parlamentu ČR Přemysla Sobotky. Vítězové se také společně s kolegy z dalších zemí Evropy zúčastní mezinárodního sympozia v Bratislavě.

Projekt Junior Internet probíhá již od roku 2000 a doposud se ho zúčastnilo více než 4000 mladých lidí. Kromě soutěže JuniorErb se mohou zájemci přihlásit do některé z dalších soutěží, jako jsou JuniorWeb (soutěž webových stránek a internetových projektů jednotlivců), JuniorDesign (soutěž designů a grafických návrhů) a JuniorText (soutěž textů a esejů na zadané téma týkající se Internetu).

Bližší informace o projektu, informace o soutěži JuniorErb.

pk

Napište nám

Veřejná správa online, příloha časopisu Obec a finance
© 2024 Triada, spol. s r. o., webmaster@triada.cz
Zpět na titulní stranu