Projekt Veřejná správa online
Veřejná správa online
Příloha časopisu
Časopis Obec a finance
Nové informační technologie
ve veřejné správě
Veřejná správa online

Vyhlášení výsledků soutěže Zlatý erb 2001

Ročník: 2001, Číslo: 2, Rubrika: Z domova

Soutěž Zlatý erb vyhlašuje Svaz měst a obcí České republiky a Úřad pro veřejné informační systémy a pořádá Sdružení Zlatý erb pod záštitou portálu Města a obce online. Soutěž je součástí iniciativ v rámci kampaně Březen--měsíc Internetu. Hlavní ceny třetího ročníku soutěže Zlatý erb o nejlepší internetové stránky měst, obcí a regionů byly předány na slavnostním večeru na konferenci ISSS Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové v pondělí 26. 3. 2001.

Ocenění získali

v kategorii města

v kategorii obce

v kategorii regiony

Zvláštní cena odborné poroty byla udělena obci Pohoří (http://www.dobruska.cz/pohori/) za ojedinělý počin -- Digitální kroniku.

Do nominací se letos nově zapojili nejen členové odborné poroty, ale i samotní soutěžící a veřejnost -- občané, pro které jsou stránky územní správy a samosprávy určeny. Nejvíce hlasů veřejnosti získali v kategorii města Jáchymov (www.jachymov.cz), v kategorii obce Albrechtice v Jizerských horách (www.jizerske-hory.cz/obce/albrecht) a v kategorii regiony Sdružení OIS Český Krumlov (www.ckrumlov.cz)

Loňský vítěz kategorie města -- Jihlava, přestože letos získala největší počet hlasů v nominačním kole od soutěžících, podle platných propozic nemohla již postoupit.

js

Napište nám

Veřejná správa online, příloha časopisu Obec a finance
© 2024 Triada, spol. s r. o., webmaster@triada.cz
Zpět na titulní stranu